2010. július 28., szerda

Láz

Utálom ezt az érzést! Janka megint lázas. És a nála megszokott módon nem is akárhogyan: ma már többször is súrolta a mágikus 39,5 -ös határt, amikor is én kétségbe esek, és jöhet a vizesruházás, amitől persze Janka is kétségbe esik. Szegénynek annyira hamar felmegy a láza, és olyan makacsan marad magas, hogy igen gyakran kell ehhez a módszerhez nyúlnunk. Kicsit irígykedem Ágira, hiszen ha Luca és Bebe lázas, az max 38,5-öt jelent, és ezt úgy veszi észre, hogy nem olyan élénkek a gyerekek. Hát nálunk Janka rögtön kifekszik, és szegénynek nem áll meg a láza 40-ig. Sokszor van olyan, hogy már legalább kétféle lázcsillapítóval tömtük tele, és még akkor is csak a priznic segít.
Most is ilyen napunk van sajnos: kint esik az eső, Jani délutánra megy dolgozni, Janka meg fekszik, néha alszik, néha mesét néz, de a láza töretlenül az egekben. Ami leginkább aggasztó, hogy ez már a harmadik ilyen eset egy hónapon belül. Délutánra várjuk a doktornénit.

1 megjegyzés:

Duzsu írta...

Próbálkoztatok már a homeopátiával? Vincének is hajlama van magas lázra, nála a 39 a mágikus határ, ahonnan kezdve már csak fekszik egész nap. Na, és a Belladonna nevű szer, C9 vagy C15ös higitásban nálunk nagyon bevált!! Ahogy megy föl a láza, 5 golyót elszopogat és azonnal lehúzza. Persze nem tartja lent a lázat, mint a lázcsillapitók, de ezzel legalább ki lehet húzni kevesebb vegy- azaz gyógyszerrel.

Megjegyzés küldése